2022. március 29., kedd

Lábak...

Tudhattam volna , hogy nem szabad fekete  cuccot sokáig rajtahagyni a babán  , (már volt ilyen  baleset ) ...és erre a bűnös fekete leggings-szerű harisnyára még cipő is került ...így jártam . 

Az instán láttam valakinél ezt a lábfej cserét , pont kéznél volt egy ilyen kis fickó lába , (Creatabl World  

Egy kicsit nagyobb ,de részletesebb ez a láb , mint a Barbie lányé , egyelőre így marad , majd keresnem kell rá cipőket.

A fiúcska köszöni ,  de  nem kéri a foltos lábat , és elégedett az új bakancsával .

...amit egyébként csak dísznek , vagy lábfej nélkül tudok  használni , mert elég merev műanyag , és sajnálom hátul bevágni ,az első próbálkozásomnál le is törött a nyelve , vissza kellett ragasztani.




Az Ebay-en vettem kettőt ebből a klassz kis készletből , a rövidebb cipőket könyebb feladni  MTM  -re , de Licca , Momoko  és Blythe babára is jók ...

ez a  mustár színű  mini bakancsom  :(van még egy fekete , azt később fotózom )
Ez meg itt az ember méretű  példány :

 

2 megjegyzés:

Barb the Evil Genius írta...

It's always too bad when doll parts stain. I have successfully removed stains from my dolls, but I don't think benzoyl peroxide is legal in your country. The boots are nice, very realistic.

Mindig rossz, ha a baba részei foltosak. Sikeresen eltávolítottam a foltokat a babáimról, de nem hiszem, hogy a benzoil-peroxid legális az Ön országában. A csizma szép, nagyon reális.

martimez írta...

Thanks, it can get such creams at the pharmacy, I haven't tried it yet. I’ve bought an MTM replacement leg on Aliexpress in the past, but I can’t find it now (and the color may not fit) either, but I think it would be cheaper right now.