2017. január 17., kedd

..."mégnembiztos" Zulejka...

...az első színesbőrű ,átalakított Blythe  lányka   a bandában. Ő is pucéran keveredett ide Kínából , nem ebben a meleg kabátban .Hogy  fázhatott szegényke !
Nagyon tetszett a haja ,ezért a lila hajú lánykát megelőzve feküdt a késem  alá , (elvileg ő lenne  az első AA lány , csak még várólistán van )
Még nagyon nincs készen , de muszáj volt fotóznom , hogy milyen , pedig még szinte szétesik ... nem találtam meg mindent hozzá , ami a szem változtató cucchoz kell , ezért nincsenek bent a csavarok.
 A ruhához sincs még meg a tuti ötlet , a szemek viszont maradnak , mert ezt már beragasztottam.
 A szája nem túlságosan  telt , de nagyon sok fekete lányt megkuksiztam , szerintem a cukiság rovására ment , ha nagyon vastagra faragták , szóval remélem még időben leálltam :)... talán szájfényt kapni fog...Szép , meleg tekintet(ek)et  akartam  , ezért kék . szürke, zöld, lila nincs neki .
 Nem jutott eszembe semmi egzotikus név hirtelen , bár volt egy tanzániai szobatársam annak idején  , hát nem Mártának hívták őt is ?!...na így nem fogom hívni .
...ja...és volt egy jamaikai szobatársam is , ő meg  Georgia volt , (ez sem tetszik) , ...nagyon kedves lány volt , DEEEE...
...   azt mondta a bemutatkozáskor  , hogy  Jamaicában  minden takarítónőt Mártának hívnak .Addig sem voltam elégedett a nevemmel , de ezek után ...
Zulejka arab eredetű név , és csábítót jelent.
Szándékosan nem csináltam erős sminket neki ,  ( nem is lett  az a  csábító nőci ) , hogy  ne korlátozzam , kipróbálunk több stílust is , sőt " mellbimbós "szett is szóba jöhet  :D
...felkészültünk  rá ...fűszoknya , vagy batikolt kendő ... minden jöhet .

Nincsenek megjegyzések: