2017. január 20., péntek

...kincs...

...az Aliexpressről.
 
Az Ebay- n licitáltam egy Momoko fejre, nagyon örültem ,mert jó áron lett az enyém .Ez már jó régen volt. Igen ám , de Momoko testet nem nagyon lehet kapni ,  vagy szinte egy új baba áráért , így csak kómázott szegény egy kis dobozban .Aztán megláttam ezeket a testeket az Alin ...
...majd mutatom , mennyire hasonlít a M . testre . ..  és a tizedébe ( se ) kerül.
Még  az is nagyon jó benne , hogy a M -val ellentétben ki lehet venni a kézfejét.
Az eredeti lány :"Dash! After School"     Momoko
Persze rögtön felpróbáltuk az új testet :
...na igen , elkeserítő :(Talán egy kicsit nagy a melle ( pedig ez a "szolidabb" test )...de egyébként nagyon hasonlít .
Nem sok vesztenivalóm volt , lecsiszoltam , Rubens pasztell krétával " bemaszatoltam ", rögzítettem ...és most ilyen . A fej egy kicsit sárgásabb , de jól megnéztem a többi lányt , az eredeti testek sem mindig pont olyan színűek.Szándékosan fotóztam le társaságban is , szerintem nem olyan feltűnő már a különbség.
Ezt a szép kék  Fashion Fever ruhát az Ebayn találtam , egy kínai eladónál . (még sok elfekvő , új  My scene és FF ruhával együtt ) , de Barbikra nem tudtam ráadni , mert nem rugalmas az ujja , és szoros volt nagyon . (A Momokókra sem  a ,kézfej miatt .)...az új hibrid lánynak kényelmes :)


4 megjegyzés:

Bambuc írta...

Nagyon szép lett! Jó ötlet volt lecsiszolni. Ezt a testet én is néztem már az Alin, mondjuk a nagyobb mellű jobban tetszene;-)

Jó kis hibrid lett!

martimez írta...

Köszi :)
Ehhez a csitrihez ez jobban illett , de a Barbie-k közül is a sportosabb , kisebb mellű tetszik jobban nekem , legalább nem veszünk rajta össze :)

Milena írta...

Is this the same body at the beginning and at the end of the post? You did great job on painting it with pastels.
It would be nice if the original Momoko bodies has better wrists and ankles.

martimez írta...

Yes. Thanks :)
Unfortunately, I also have some damaged (wrists , ankles). Momoko doll:(