2016. március 24., csütörtök

...lányok

Úgy gondolom , ezek a különböző testalkatú babák arra is jók lesznek , hogy megnézzük melyik fazon a legelőnyös az adott lánykának. A szöszinek nem volt könnyű ruhát találni a   Barbie ruhatárban  (varrni kell ! ) , szoknya, nadrág , ...minden ami nem rugalmas...kilőve!!!
 Az A vonalú cucc nem rossz , és  ha még  adunk mellé egy  (SK- lányom ) táskát , eltereljük a pocakról a figyelmet . Majd fel is ékszerezem a lányt...ha lesznek lyukak a fülben ...az is jó figyelem elterelő :)

Hosszú lábak ...
 ...mikor volt ez probléma?   :)
...neki AZÉRT  akad cucc...
...ebből a felsőből  még a hasa sincs kint ( bár ez manapság inkább hátrány )
(Póló , nadrág : Prettie Girl Valencia )
Ezt a csizmát viszont csak azért tudtam "felvakarni " a   lábára , mert nagyon puha  "gumi " western csizma (Takara Licca baba )

 Mikor megláttam milyen hosszú a felsőteste a "Tall" barbie-knak , azonnal eszembe jutott egy  elrontott fürdőruha , amit 1-2 éve csináltam egy minden irányban nagyon rugalmas anyagból ,  már meglévő B  úszódressz alapján ... nem is passzolt a normál lányokra ,  most megtaláltam ...és ezért fotózkodunk 9 fokos  széllökésekben, majdnem pucéran  ... és még kalapban :)

 Nagy meglepetésemre , még ebben a törpe tűsarkúban is megáll a lábán ez a társaság !


6 megjegyzés:

Eye írta...

Gratulálok az új babákhoz! :)

Biztos kaptál már, de én is szeretnék neked Liebster-díjat adni, ha vagy olyan kedves és az idődbe belefér válaszolni a kérdéseimre :)

https://eyesworkshop.wordpress.com/2016/03/25/liebster-dij/

Üdv,
Eye

martimez írta...

KÖszi szépen :)

Barb the Evil Genius írta...

I love the hat!

Tündi írta...

Hű de szépek! Engem is elkapott a gépszíj, azt hittem a gyerekkori Barbie gyűjteményem marad ahogy van (elég sok minden gyűjtök rajtuk kívűl), aztán múlt héten gazdagodtam két made to move Barbie-val:D Meg tudnád mondani, hogy a boltban kapható ruhák jók-e rájuk? Elég trükkös, hogy a felsőket és a szoknyákat külön árulják, de esélytelen hogy én varrjak nekik és még jól is nézzen ki a művem:)

martimez írta...

A mostani babák egy kicsit szélesebbek derékban , a jógás legalábbis , de a normális alkatú , új barbiek is ...a combjuk is egy kicsit más formájú és talán rövidebb, közelít a valósághoz (?)
...valószínű , hogy a most kapható ruha jó rájuk . Itt találtam valakit , aki a régebbi ruhákhoz igazította a jóga baba derékbőségét:
https://www.flickr.com/photos/sandrokia/26163720752/in/contacts/

Orsi írta...

Nagyon csinik. Vörös már nekem is van :)