2015. szeptember 10., csütörtök

Tulabelle leányzó ...Soha ne mondd , hogy soha ...

 Tulabelle Basic 16" ...Coated in Glamour...(Integrity toys )

Volt idő , amikor azt mondtam , nekem nem kihívás nagyobb babára varrni , épp ezért nem is nagyon akarok (igen , ilyent mondtam :)   )
Ezt most visszavonom , mert igenis elég nagy kunszt , és még nem is nagyon tudok sk cuccokat mutatni , de remélem nemsokára nemcsak ruha és pulcsi , de táska , cipő ...és ékszer is készül.Csak 10 cm-rel magasabb . mint a Barbie - féle babák , de nekem többnek tűnik a különbség,
5 megjegyzés:

csevi írta...

Igazi szépség. Engem most éppen vonz a nagy baba méret. Ezért sápítozok egy BJD babára. De most be fogom érni a hazai terméssel. Igaz elég rózsaszínű. MH baba.

martimez írta...

Én az óriás farkast szeretném , remélem ide is jut belőle , már nem győzöm kivárni , de kintről nagyon drága lenne :(((

Eye írta...

Gratulálok ehhez a gyönyörűséghez! Amikor szóló képeket küldtél róla, nem érvényesültek a grandiózus méretei. Nagyon szép lány és biztosan remekül lehet öltöztetni, olyan finomságokat is lehet alkotni a nagyobb méret miatt, amit a normál Barbie-ra nehéz lenne.
Jaj, a nagy MH babákat én is nagyon várom, én egy Frankie-re pályázom:)

UNNiEDOLLS írta...

Már nagyon várom, hogy ruhák készüljenek neki!:)

Gooliope már van Magyarországon? Vagy szerintetek lesznek ott nagy babák?
Én nem hinném, hogy nálam lesznek :( De ha lesznek is, kíváncsi lennék az árukra is!

UNNiEDOLLS írta...

Megint én írok!:)

Most kaptam egy hírlevelet az egyik itteni oldaltól. Van Gooliope babájuk!
Nagyon jó árban van!Átszámolva dollárba kb. 46 jön ki, de most még akciós is, úgyhogy 40 dollárért meg lehet venni. Ha külföldről (pl. ebay) veszem, akkor is kb. ennyibe kerül. Persze lehet pár dollár elérés és a postaköltség is beleszámít, szóval ezen a ponton nagyjából a postaköltségtől függ, hogy honnan éri meg rendelni... na meg attól, hogy mennyit ki akar várni rá:)
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e más nagy MH baba:)