2015. július 24., péntek

sewing room

 ...na jó , nem fogom megmutatni, micsoda felfordulás van a kis  "sewing roomomban"...csak hogy mit csinálunk mi   ( a "LÁNYOK " , meg én )ott a nagy gatyarohasztó melegben :)
Láthatóan nagy az izgalom , hogy mikor foglalkozom már velük is egy kicsit...ugyanis a nagy melegben nem nagyon tudok varrni, csak este festegettem néhány Blythe szemet, ezért a nagy felháborodás a Barbie csajszik körében .
... a Hamupipőke- ikrek nagyon megörültek, hogy más ikerlányokkal is találkozhattak.Ők biztosan nem unatkoznak :)

 Próbáltam egy kicsit izgalmasabb íriszeket festeni, eldöntitek , milyen sikerrel. Ha van véleményetek , szívesen veszem , majd abban az irányban folytatom a tökéletesítést.
pl a lányim (az igaziak , most nem a babák  )szerint az a pettyegetett , foltos ...túl  bohócos, nekik nem tetszik.Nekem viszont az a páva színű a kedvencem.(meg a barna foltos)
 Azért azt elárulom , nem olyan könnyű pofásra  , élethűre vagy érdekesre...és főleg egyformára pingálni.Néhányat nagyító alatt festettem , a lehető legfinomabbra cirádásra és még belemásztam vékony tűszerű ,kaparó célszerszámmal,...na ez eltartott jó sokáig , aztán a következő réteg szinte az egészet feloldotta !!!
... és eltűnt a  csipkézettség:(((6 megjegyzés:

csevi írta...

Látom, nálatok is tömeg van a polcon. De jó látvány.

UNNiEDOLLS írta...

Nagyon jó ruhájuk van a lányaidnak:)

A szemek is jól sikerültek szerintem, mindegyik színből van 1-2 kedvencem. A pöttyös szemek is jók és nem feltétlenül hatnak bohócosnak. De a végső hatás attól függ szerintem, hogy milyen babához társítják.

Bambuc írta...

Szia Martimez!

Jössz a babatalálkozóra? Ha igen, el tudnád hozni valamelyik OOAK Blythe babádat és egy Momokót? Annyira szeretném kézbe fogni őket, esetleg egy olyat aminek Pure Nemo teste van.

Köszi előre is:-)

Bambuc írta...

Nekem nagyon tetszenek a szemek, eszembe sem jutott, hogy bohócos lenne a pöttyös. A szürke szemhez valami nagyon csipkés, darkos babát tudok elképzelni.

Eye írta...

Ez a polc nagyon impresszíven néz ki, öröm nézni! :)
A Blythe szemekhez meg gratulálok, elképesztően aprólékos munka lehet. Le a kalappal a türelmed előtt, remélem mindet megveszik!

martimez írta...

Köszi csajok :)