2014. január 8., szerda

Blythe klón -Basaak

Amikor megláttam ezt a fekete hajú Blythe másolatot az Ebayn , rögtön megtetszett.
 A nővérem is annyira megszerette ezeket a babákat, szeretne horgolni , varrni rucikat neki, ezért ez lett a karácsonyi ajándéka...bár ő nem mániákus babagyűjtő .
. ..és ráadásul teljesen úgy néz ki , mint a nővérem, bár ő nincs betépve, és az arányok is mások :) ...de már kis ovis korában is ilyen erős fekete haja volt, mint egy ősasszonynak.


 Nem értem , miért ilyen idiótán töltötte fel a képeket, nem tudok a képek közé írni.  Már máskor is csinálta
 :(((


Először át akartam alakítani, szemet cserélni, csiszolni , sminkelni...aztán rájöttem, hogy a szemek színe szebb is mint a legtöbb eredeti Blythe babának ( rondazöld,rondakék, mégrondábbrózsaszín. nagyonrondanarancs ), a pirosító nincs egészen jó helyen, de ezen majd könnyen  lehet segíteni, ha nem tetszik.
A haja természetesnek hat, nem túl ritka , mint a legtöbb hamis klónnak...a teste más tónusú ugyan, és nem hajlik a térde, viszont nem olyan ragadós gumi az anyaga ,mint az igazinak , hanem kemény műanyag  , sokkal jobban öltöztethető. Alul két eredeti baba között masírozva nem is lóg ki a sorból.
A szemhéja furcsán , enyhén félkómásan néz ki...másképp váltódik a szeme színe , de cuki

Mutatok pár kevésbé sikerült  hamisítványt ( 3 alsó kép )  , de még ezekből is lehet szép babát csinálni , úgy hiszem , paróka az mindenképpen kell , meg szemcsere.
Már régóta nézegetem őket , talán szerencsésebb a frufrus változat... a homloka nagyon gáz, de a zombi szeme k is vadítóak . ,   Ez lenne az igazán nagy kihívás ,és  lehet , hogy megpróbálom, de csak akkor mutatom, ha  tényleg szebb lesz a leányzó :)
 (Ezek egészen olcsón kaphatók, az eredetihez képest ).Nemsokára nekem is lesz.

5 megjegyzés:

martimez írta...

Köszi a linket , megnéztem, úgy látom, ezek macihoz, meg művészbabákhoz vannak inkább , de a lányom meg pont ilyet keres.
Már megvannak az "élethű" szemlencsék az Etsyről, már csak az áldozat meg a bátorság hiányzik :)

...majd összeszedegetem

Márta írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
martimez írta...

Elírtam......nem szemlencse ( az az irisz eredetileg ) "Eyechips",nem tudom, hogy kéne fordítani...
https://www.etsy.com/shop/DreamsOfBlythe?section_id=12594164
Innen rendeltem

Bambuc írta...

Már én is kinéztem őket egy hong kongi oldalon, egyszer már csak veszek egyet magamnak! Az idei tervek között szerepel.
Nagyon helyes baba, a szemei nem nyílnak ki teljesen?
Ezeket is nagyon klasszul át lehet alakítani, láttam már sok ilyen képet.

Márta írta...

Igen, a szeme nem nyílik egészen ki, vissza lehetne szerelni az eladó szerint, de akkor meg nem lenne "hunyós" pozíció...nem az én gondom , mondanám ,mivel már nem nálam van, de nem nagyon bánnám ... ha az én gondom lenne , mert már ilyet nem látok mostanában, csak a gagyikat.