2010. november 8., hétfő

újrahasznosítás 2 ...a fehérnemű

Ebből a finom kötött trikóból készült, még a pizsama előtt ez a szexi cucc...szintén szabásminta nélkül.
A turis trikó alsó szegett és felhajtott szélét használtam a baba top felső részénél.
A baba köré csavarva egyszerűen csak ellenőriztem a legszélesebb helyen szükséges anyagmennyiséget, majd háta közepén kézzel végigvarrtam, a derekán természetesen karcsúsítva.Az alsó szél itt is csak egy kis erősítést kapott egy keskeny csík felvarrásával,hogy ne legyen túl vastag.
Ez a legegyszerűbb bugyi szerintem, amit babának készíteni lehet.Se tépőzár se gomb vagy kapocs nem kell.Ezt is simán el lehet készíteni minta nélkül...egy kis méregetéssel.
Szükség van egy darabka rugalmas csipkére vagy fodorra (itt gumis organza fodrot használtam.)...ez lesz a csípőn körbe.
A bugyi többi részéhez egy homokóra alakot rajzoltam, aminek hossza megegyezik a bugyi magasságával,elöl + hátul...
...egyik részen lehet szélesebb (ez a hátsója :)))
...a lába között megsaccoljuk, hogy lesz kényelmes a jógagyakorlatokhoz, + keskeny ráhagyás...most itt behajtottam a széleket,hogy ne nyúljon nagyon el.Kézzel,apró öltésekkel felhajtottam.

...már csak fel kell varrni enyhe nyújtással a gumis fodorra a homokóra alsó és felső szélét...és kész (a combnál kis kihagyással)
A harisnyát most kézzel varrtam , bár sokkal szebb lenne géppel...Ezt is ellenőriztem,hogy körbeérjen a combnál is, és enyhén kanyarogva bokánál,térdnél (de be is lehet jelölni a varrás vonalát,) aprókat öltve összevarrtam

-hú-ha...de nagy a hasam...tornáznom kell sürgősen ! -
...egy kis jóga ebben a kényelmes szerkóban :)
...egy kis relaxáció

1 megjegyzés:

Hegemony77 írta...

Hát megint fantasztikusat alkottál! Ez vonatkozik a csodás és gyönyörű ruhácskákra, és persze a beszédesre beállított képekre! A kanapés képen először azt hittük egy igazi ember van ott... Ügyes!