2010. november 11., csütörtök

10 cm huncutság...Petite Blythe

Már szerettem volna írni ezekről a nagyfejű ,"rezignált " tekintetű babákról, de Móni már megtette és nagyon érdekes, ITT megnézhetitek...( azért majd teszek fel én is érdekes képeket róluk...)
Most azért hozom elő a dolgot, mert a gyerekeknek szánt olcsóbb változatát most lehet kapni az Interspárban, 3990 Ft-ért. Eredetileg is van a Blythe babának egy mini változata,de azok sokkal drágábbak és "szemforgatók",de a testük ilyen .
Én ezt vettem meg Emmának a névnapjára, nagyon cuki ,nem ?
El kell egyenlőre dugnom, de szeretnék pár rucit még hozzá varrni.A szeme sajnos nem olyan mint az igazinak, de emiatt olcsó és gyerekeknek való, az igazi ára min. 20 e Ft+postaköltség, de inkább innen a csillagos égig... és tiniknek valamint sokkal idősebb "gyerekeknek" lettek szánva...nem csak az ár miatt, hanem bonyolult szem mechanikájuk miatt is ( lehet változtatni a szemük színét és helyzetét, bele lehet "mászni" a fejükbe, le lehet cserélni az íriszt élethűbbre... fantasztikus parókák , mozgatható test ,döbbenetes kiegészítők vásárolhatók méregdrágán hozzájuk.
Azért így is cuki .
4 fajta kapható nálunk, van egy-egy házi kedvenc mellettük (ez a nevük :Littles Pet Shop = LPS )


Látom én is , hogy sötét ez a kép, de ezen látszik legjobban a nővérem gyerekkori bababútora (ami talán 50 éves is lehet ) ,nemrég megkaptuk, de a Barbiekhoz nem igazán passzolt, most legalább lesz gazdájuk :)
Szereztem társaságot is , unalmas lehet egyedül vasalni :)
Közben a tapétát is lecseréltük, sötét volt egy kicsit ...
A cserépkályha a lengyel piacról való, át kellett mázazni, mert foltos volt.


9 megjegyzés:

honfiviki írta...

Minden szuper, amit mutatóba hoztál!!!

martimez írta...

koszi

Hegemony77 írta...

Szilárd mondja: csak ámulunk és bámulunk!

*Tea írta...

wow! what a cute dollhouse!

Emese írta...

Szia, nagyon helyes ez a babaház, főleg a kis cserépkályha tetszik. Olyan jó, hogy megosztottad ezt az információt a házi kedvences babákról. Holnap felkeresem őket a boltban :)

martimez írta...

nagyon szívesen :)

NÚRIA írta...

Nice to have you as a follower...nice to see a Hungarian collector...I´ve been in Hungary in 1992 and i hope i´ll come again...

I only have the first one doll and two petites more...well is from my little daughter...

Kind Regards...

Nuria írta...

oooo Oooo the premium of my small one!
Thank you for visiting my blog

luna írta...

Nagyon szép kis ház!! :)

Az a varrógép... és a vasaló... fantasztikus! :)