2021. március 19., péntek

L.O.L.

Nem gondoltam , hogy egyszer veszek egy ilyen leányzót , bevallom borzalmasnak tartottam. 

 ...meglepődtem , hogy ilyen sokféle van már belőle...és  bár nagyon drága , mégis elfogyott karácsony előtt mindenhol a webboltokban.

...de... amikor megláttam a kézfejét, már tudtam , hogy legalább egy lesz nekem  😉

Már csak csoportképet találtam a lányról  az Aliexpressen , megnyilaztam ...ilyen volt. Nem tudtam beazonosítani , hogy milyen volt eredetileg a cucca.

...a haja tovább tartott mint a baba , és merő kóc volt. Levágtam, szerintem jól áll neki ez a hossz , és csodálatosan lágy tapintású , nagyon jó minőségű haj .

 Azt terveztem , hogy testdonornak használom ... mivel olcsó is volt...de már annyira megszerettem , hogy lehet , megtartom a buksiját is.

 Kár , hogy a szeme lejjebb van , mint az orra , ez csak maciban cuki ...de kezdek hozzászokni , már nem annyira csufika...

Közben pont a kezét elfelejtettem fotózni , pedig jósolni lehet a tenyeréből , nagyon jól megcsinálták. 
Ezek a képek  csak  tesztelésnek  indultak , merre van elég fény...( ne kelljen mindig kimennem a házból ), úgy tűnik , egyedül a fürdőszobában tudok vaku nélkül fotózni   😔  kint pont elkezdett ESNI A HÓ !és hideg is van . 

 A lányom , aki a kezét adta a jó ügy érdekében , megtiltotta , hogy felrakjam  ezeket ... a fekete dolog a körmén nem kosz , hanem csillám a lakkban ...ha mégis észrevenné a képeket 😅

Eredetileg nagyon extrém cuccai vannak ezeknek a csajoknak  ,  most egy MH és Middi Blythe méretű szolidabb ruha volt kéznél , cipőt az alin vettem , nem nagyon volt választék egyszerűbb topánkából.

 

5 megjegyzés:

olla123 írta...

Wspaniała przemiana! Ma nową fryzurę! Sukienka bardzo ładna!
Mam tę lalkę! Jest śliczna! Krótsze włosy bardzo jej pasują :)))
Tak, ma piękne dłonie :-)
Pozdrawiam serdecznie :)))

Melitta írta...

De jó, nagyon aranyos lett így átdizájnolva, a haja is sokkal jobb lett.
Amúgy szerintem szinte az összes jobb, kiengedett és/vagy átfodrászolt hajjal. (Meg a legtöbbnek göndör vagy fürtös haja van, amit tök nehéz szerintem kezelni öltöztetéskor.)
Ezt a ruhát hol vetted? Nekem is kellene valami hasonló. :D

martimez írta...

Elfogadhatóbb lett , bár szerintem akinek nem tetszik , annak NAGYON NEM pl a gyerekeim :)...csinálhatok vele bármit.
Van olyan baba , amit ha sokat nézegetem , már annyira nem is kell , ezzel fordítva vagyok , nagyon furcsának találtam , de már -már cuki ...vagy nem ? :)
A ruha MH méret , már régen varrtam , nem hiszem , hogy te veszel ruhákat , meg tudod varrni ...

csevi írta...

Én imádom ezt a L.O.L. -t. Bár én mindig a nagyfejű babákért vagyok oda. Kíváncsi lennék, hogy ez melyik lehet mert szép természetes a frizurája. Amúgy tényleg kezelhetetlen sok hajuk van. Viszont ruhát varrni rájuk nem könnyű mert eszméletlen karcsú a derekuk a csípőhőz képes, de pont ez a cuki benne.

Melitta írta...

Nekem is van olyan baba, amit annyiszor látok, hogy megtetszik. :D Bár én eleve is a kevésbé Barbies-s, másabb babákat gyűjtöm, azok fogtak meg jobban. De persze Barbie-ból is tudok bőségesen választani. :D
Amúgy szoktam venni is ruhát, varrni BJD-kre varrok többet, rájuk sokkal könnyebb, mert nagyobbak. Ahogy Csevi is írja, a LOL-okra nehéz varrni. Én eddig csak kézzel varrtam rájuk egy felsőt és szoknyát, de őrjítő volt ilyen pici méretben varrni. :)