2019. december 5., csütörtök

és egy pár "golyóálló cserkész"...

... azaz (Bangtan Sonyeondan) azaz B T S  ...

Azon ügyködöm , hogy begyűjtsem a teljes bandát  , és már  kezd is összejönni , mivel már féláron lehet kapni sok helyen ,  ( pl amazon.de )...
... na  ERRE!!!!...
...mit látok : sokkal jobb  B T S babák is vannak ( !!! ) már a piacon
 :)
 - de csak első felindultságomban ájultam el tőlük, mert ha jobban megnézem az új csapat teste valószínűleg ugyanolyan , sőt az arcon levő matricák is ...igaz sokkal klasszabb a ruha , és talán a hajuk is jobb ...na meg sokkal drágábbak!!!
Ja és még egy eltérés: mutogatnak az ujjacskájukkal :)
 Ők hárman akkor is különlegesebbek , mivel csak egy -egy van belőlük :)
és megismételhetetlenek.
RM,V és JH csak kopasz fejben voltak meg , Tibeti kecskeszőr parókát kaptak , (kezdek belejönni ), de nehezebb volt ezzel dolgozni , mint az alpaka szőrrel ...(a kecskeszőr keményebb , merevebb, mint az alpaka )

 V feje kapott egy Obitsu testet , de nem igazán tetszik , derékban nagyon instabil és a keze se szép. akkor már az eredeti test jobb , és már olcsóbb az egész baba cakkpakk  ,mint egy ilyen test...de egy próbát megért . Viszont könnyű levenni a fejet , lehet ő lesz a beugró "test" ...majd cserélgetik.
 Amint jön az ihlet , megpróbálok egy -egy fellépőruhát rekonstruálni nekik...vagy csak jelképesen , mert ennyire jó nem lesz , mint az új szériának :(








Nagyon gyakran változtatják a hajszínüket , de  a srácok nem örülnek , mert árt a hajuknak.Ha minden igaz , volt aki azt mondta , kilép , ha nem hagyják már békén  a haját ...(Suga )
 Nálam JH kapta a zöldes parókát , bár talán ő az , aki inkább barna ,vagy fekete , de Sugának le kelett volna vágni a gyári haját , mert belőle nem volt itthon kopasz babafej...őt láttam hasonló hajszínnel.



 V sokszor kék , és a kéknek sok árnyalata , de ő is volt szőke , lila , piros, rózsaszín...


Még vennem kell szőke és rózsaszín szőrt !





1 megjegyzés:

Bambuc írta...

Cukik ezek a fiúk! Szeretem az ázsiai arcú babákat. Nekem tetszik az új széria, nagyon klasszak a ruhák, no meg a kezek!