2016. szeptember 2., péntek

Licca lánykák kötöttben...

 Ezeket a cuki kis hibrid   ( Licca fej+ Pure Neemo xs test ) lányokat is hanyagoltam mostanában . A pulcsikat szerintem karácsonykor kötöttem , de valahogy nem akadtak lencsevégre eddig.
Még nem csináltam  ilyen piciben "norvégmintát",

 A gatyók eredeti Bratz nadrágok , nagyol jól meg vannak csinálva , és jók ezekre a fokhagyma seggű lányokra  és a MH-ra is ...





...egy kis frissítő falmászás :)




 ...a csúcson...

7 megjegyzés:

Barbidou írta...

Cukik :)

april_n_paris írta...

Oh what very adorable dolls. I LOVE the sweaters and I LOVE the jeans!!!

martimez írta...

Köszi :)

Thanks :)

Tristen írta...

Nagyon szépek a pulcsik, ezt a színes-csíkos-norvégmintásat kötni, majd a sok fonalvéget elvarrogatni... tiszta élvezet :D :D megkérdezhetem, hogy miért cserélted le a Licca-testeket? Csak mert én éppen most gondolkodom, hogy a Blythe-nak majd esetleg nem PN testet vennék, ha mobilra vágyna, hanem Licca-t.Csak a karja miatt leginkább, hogy olyan kis ölelős :)

martimez írta...

köszi
Ezeket pont test nélkül vettem , de jobb is így , mert a testüket nagyon nem szeretem. Tudom , hogy többen ilyenre cserélik a Blythe testet , de nem tudom mi értelme , azon kívül , hogy változtatható a kar ... a test maga kevésbé aranyos ...és ahhoz képest , hogy ez egy 11 éves kislány lenne , nagyon melles !Nekem a Licca fejekhez a PN passzol , és sokkal jobban mozog. Érdekes , hogy a PN fejeket sem szeretem , nem is kéne ...50-60 ezerért" már" lehetne kapni ...teljes PN csajszit.
Szóval , behajlítva nekem olyan a licca keze , mint amikor a slag megtekeredik, nekem csúnya...

Tristen írta...

Slag.. na ez jóó :D :D mondjuk, ahogy belapul a hajlításnál, az nekem is furi, de másnak meg a bjd-ízületek , amire meg nekem már ráállt a szemem :D

Aya w Świecie Lalek írta...

Bardzo sympatyczne lalki! One są takie śliczne i kochane! A te ubrania są genialne! Piękne zdjęcia. Pozdrawiam.