2016. július 2., szombat

koktél party

 Nagyon megtetszettek ezek a cuki koktélok...( talán a Flickr-en valakinél?) , már levágva találtam rájuk , szerencsére azt is elárulta , honnan van ...így nekem is gyorsan lett :)

                                                                           


                                                                      ***
Ma akadtak a kezembe a több mint két éve átalakított Icy babák , még mindig lehetne mit csiszolni rajtuk , bár eléggé elvékonyodott a száj körül az anyag .
 A szemükön  ma még dolgoztam  , most nem meresztik  olyan bután  maguk elé , hanem kicsit felfelé néznek , nekem így jobban tetszenek .
 Ilyen volt a vöröske eredetileg ,
A szemhéjukat még annak idején lecsiszoltam , a szájukat próbáltam "húsosabbá " tenni , de nagyon nehéz ebből a csúnyácska arcból  szépet varázsolni .
 Gyakorolni azért  jó volt rajtuk , ...mégis csak az én "gyerekeim " , most ők buliznak . Megérdemlik :)
 A fekete hajú lányt eredetileg boszinak terveztem , de aztán félbemaradt a dolog , még aboszorkány gönc  nincs meg (ez itt egy másik " sk" ruha  rajta )
A széken két "gyári" Blythe vár a koktéljára  ,( ők még csak ruhát kaptak , nincsenek még átalakítva)

A vörös Icy szomorúan néz ... és  most már felfelé, talán kicsit sokat ivott ...


 A banya-lány is felfelé sunyít , egyelőre kislányos, nyári ruhában ...de már nem sokáig. Ő egy számító , gonosz  szipirtyó...(akar lenni . )

 A szem helyzetét változtató zsinor dísze   már banyára volt  hangolva...
Szerintem ez a vörös sokkal aranyosabb lett , mint előtte volt . Egy szerény , szolid kis csajszi :) lett.

3 megjegyzés:

Barbidou írta...

Szerintem mind a ketten imádni valóak lettek, a "gonosz szipirtyó" is élettel telt meg, lett karaktere :)
Nekem nincs ilyen gyakorlásra alkalmas Icy babám, a Blythe-nak meg nem mernék neki esni, nem tudom elképzelni, hogy bármi értékelhető eredményt produkálnék :))) de azért mindig lelkesen nézegetem az OOAK babákat.

Barb the Evil Genius írta...

Cheers! Salud! Prosst! Salut!

martimez írta...

Köszi Barbara. Az Aliexpressen lehet kifogni olcsó Icy-t , és sokkal jobb minőségű , mint a Basaak , amin legelőször gyakoroltam.(jó az tényleg csak 2-3 ezer+ posta volt )...és én is nehezen estem neki a legelső gyári Blytenek is , de ha csak lecsiszolod azt a fényes lakkot az arcról , már azzal is sokkal jobban néz ki...a vakargatást én nagyon "lájtosan " csinálom , nem szeretem fúróval , inkább manikűr és fogászati eszközökkel , kézi "meghajtással "...de annyira jó csinálni :)Barb the Evil Genius:
...egészségünkre :)