2016. május 26., csütörtök

My Scene lányaim...

 Egy cipős dobozból kerültek elő, (legalább egy hétig kerestem, és legalább 3 éve vannak ott , de talán 4 is ...)Mi tagadás kissé mellőzve voltak. Nem tudom mi jött rám , eddig annyira nem izgattak , elég egyhangúnak tartottam az arcukat , a lábuk meg nagyon nem tetszett...meg az alig-szoknyás ruházatuk sem...
... nézelődtem a neten és annyira másnak tűntek  , leginkább a ruhájuk tetszett, persze szerintem nálunk nem is volt a szuperebbekből , az tuti.
... most olyan üde , fiatalos izgalmas cuccokban láttam őket.
 Nem is nagyon értek hozzájuk , bár a haj és a bőrszín miatt egyértelmű az azonosítás 3 leányzónál , és mivel a középső szőke a lányomé volt , az is megvan ... az utolsó (aki szerintem egy hibrid , talán a kisebb FF testtel ...és a Zsibiről) na , Ő ismeretlen...
 ...eredeti ruhák nincsenek , vagy elvesztek ...
 Ismeretlen lány a Zsibvásárról, pucéran , kacéran , szőkén...gondolom ő is egy Kennedy-Barbie , de melyik ???
 2004.My Scene Mascuarade Madness City Kitty Madison ( ő a kedvencem) ...és csak egy használt robogó miatt van itt , mert csak együtt adták  ...  még így is potya volt...
...na meg hót gubanc , a hosszú haja már teljesen megfilcesedett...bár most hogy tudom , hogy ő jamaikai származású , nem is  lett volna gond a raszta frizura...na de undorító volt ... megfodrászkodtam.
Ő volt a lányomé : My Scene Totally charmed Kennedy...(ő is nagyon utálta a lábát , nincs is meg . )
2004.my Scene Mascarade Madness-Rocker Nolee
Az  ócskapiacról... 100-200 ft körül volt, ezért jöhetett velem haza ,
...véletlenül az ő kezébe adtam a mobiltelefont , pedig Kennedyről írták , hogy "hozzá van nőve"...de már hagytam , hagy telcsizzen ő is :)
My Scene Weekend Chic Chelsea
...őt itt vettem a játékboltban , mivel olcsó volt és barna , nem szőke , és a "nembabázós" lányomnak akartam egy Lara Croft stílusú babát készíteni a szülinapjára.( ...mert milyen már az , hogy nem lesz mit mutogatni az unokájának)...talán L .C. ovis kislányának elmenne , a fegyverek , a jellegzetes combos fegyvertartó, gránátok ...azóta sem készültek el , de ha valakit érdekel   , ITT   megnézheti , hogyan gabalyodik az indákba a lány :)
...tombol a kis Lara :)
...és a boltban még ilyen kis szolid volt :)


























5 megjegyzés:

Barbidou írta...

Régebben egyáltalán nem voltam oda a My Scene babákért, de a kiegészítőik és a ruháik mindig tetszettek. Viszont amikor rövid idő leforgása alatt 3 fiú is hozzám került (olcsóak voltak, nem lehetett otthagyni őket), akkor úgy döntöttem, hogy lány is kell hozzájuk, úgyhogy a kis gyűjtemény gyarapodott.
Viszont úgy tudom, leálltak a gyártásukkal egy ideje.

Márta írta...

Szerintem is... valami nagy pereskedés is volt a Bratzos bandával ???Azt hiszem 2008 ban jelentek meg utoljára, de a kedvencem, a Nia nevű az biztos ,( az is lehet , hogy 2011-ig voltak még új babák ...)
Amit nálunk lehetett kapni , azok még nem is olyan izgalmasak. Most , hogy felizgatott a történet , jobban utánanéztem , szinte már olyan részletes " profilozás"történt a csajokról , mint egy sorozatgyilkosról :)
Hol született , kiről kapta a nevét, kedvenc háziállat, mit szeret csinálni , ki a hapsija ...Jaj!!!... az a vörös , szeplősöd ( Kenzie ) nagyon hiányzik a gyűjteményemből :D
... mondjuk egy-két hete még nem hiányzott :D...kellett nekem annyit nézelődni !

Barbidou írta...

Most hogy jobban megnézem, a Kennedy babámnak pontosan ugyanolyan az arcfestése, mint a te Zsibvásárosodnak. Érdekes módon neki is a testével van baj, eltörött a nyaka, úgyhogy most az "alkatrészek" között parkol új testre várva.

luna írta...

Nagyon szépek a lányok. Különösen Lara Croft tetszik :)

Márta írta...

Megtaláltam az ismeretlen Kennedynket :
http://www.ebay.de/itm/BARBIE-MY-SCENE-LETS-GO-DISCO-KENNEDY-AND-CHELSEA-GIFTSET-DOLL-HARD-TO-FIND-/271509059292?nma=true&si=1u77oCrZypkbijHc9JgzqxqzQZA%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557