2016. január 12., kedd

Isi Dawndance ...a szarvas lány

 Nem mondhatom , hogy első látásra szerelem  volt , de most már imádom a kiscsajt :)
 Azt gondoltam , nem kell nekem ilyen , mert még a farkas lánynál is több benne az  állat , mint  a nőci, milyen hülyén nézne ki" emberszerelésben "... de karácsonyi ajándék lett volna az egyik gyerkőcnek ,( aki odavolt érte , aztán meg meggondolta magát)  , ha időben ideért volna...DE nem ...
...és mivel kellett egy B terv a fa alá  ,  Ő  a nyakamon maradt , de nem bánom :)
 A haja nem kék , hanem zöldes, de minden képen egyformán kéknek látszik ,  még a neten is alig találtam hasonló színűt, mint valójában , de ez meg már sokkal zöldebb ...: a kettő között  van  valahol:


MOst már aranyosnak találom a patákat is , a ruhája is nagyon tetszik. Általában nem tartom meg a ruháikat , vagy pucéron vadászom rájuk (mármint  nem én , hanem a baba pucér :)    )


4 megjegyzés:

Boróka írta...

Hú, de szeretnék majd én is egy ilyen lányt! Remélem, behozzák kis hazánkba is! Nagyon jól jártál vele, különleges és gyönyörű! :-)

Emma írta...

Very beautiful your monster!

Márta írta...

Nekem is egyre jobban tetszik :)
Ja ... Én is abban reménykedtem , hogy még karácsony előtt nálunk is lehet venni , ezért is számítottam ki annyira az "utazást" , az utolsó percre hagytam , és nem is ért ide ... nagyon vártam a nagy farkaslányt is ,hiába , gyorsan vettem egy szerencsés alkalommal az Amazonon , nehogy az egész világon elfogyjon :D...Talán húsvétra lesznek újabb babák nálunk is ...vagy nem :(((

Emma ...Thanks :)

Kata írta...

*sóhaj*
Bár nekem is csak úgy a nyakamon maradna egy ilyen baba :D