2015. május 15., péntek

Mystery Squad Kenzie 2001

 " Öltöztess" Orsitól kaptam kedvet , hogy intenzívebben  mutogassam a babáimat   , vagy  legalább kezdjem el lefotózni őket , mert ha arra várok , hogy mindnek sk szerelése legyen , akkor semmi nem lesz belőle , az is lassan :).Jó lenne 2-3 naponta írni róluk , legalább leltárba venném őket .
Íme egy friss zsákmány , rá már pár éve felfigyeltem ... a Lea lányok a gyengéim  , és nagyon szeretem azokat a B-kat , akik nem úgy néznek ki , mint egy B...
 Az biztos , hogy nincs pajzsmirigy alul működése , és nem szereti a magas páratartalmú helyeket. Pucéran , használtan , egy szál nyakörvben érkezett a "Nyomozó"zseni.
 Póló: hegemony
farmer : egy kínai gagyi szettben volt , nagyon olcsón ...
 mikor észrevettem a farmer igényes szegését , tűzését , én is nyomozásba kezdtem , és kiderült , hogy egy régóta ácsingózott , "On Location Barcelona Barbie "ajándék-szett része ez a gatya, naná , hogy lecsaptam rá. Nem értettem , miért lóg rajta , arra számítottam , hogy szűk lesz rá.



Úgy látszik a menő kémcsajsziság együtt jár a hosszú combokkal :)
(bár nekem a fashionista lány  sokkal csinosabb )
 Alkatra leginkább a Silkstone Barbie-ra hasonlít , de karcsúbb. A lábfeje egyenesen áll , nem spiccel.Csípőben vékonyabb a Model Muse babánál , ezért nem jó rá a farmer (On Location Barcelona Barbie)

 A hosszú combok mellett néhány nélkülözhetetlen kém felszerelés itt látható ,...de az a  pink serpenyő -szerűség nem tudom , milyen célból van ...
4 lány van a kémcsajszi-bandában.Szerintem Kenzie a legszebb.


6 megjegyzés:

Fricskamacska írta...

De szerencsés vagy!!! Nekem évek óta listás, és nagyon szeretnék egyet szerezni! Sok sikert a ruhákhoz, éás várom a további beszámolókat :)

martimez írta...

Én is már régóta akartam , de használtan is nagyon nem tudtam megvenni eddig ,... ez elég jó áron volt , és a PK is elviselhető volt.

Bambuc írta...

Egyszer túl sokáig néztem egy aukción ezt a babát, végül lemaradtam róla. Nem is értem azóta sem, miért nem vettem meg, pedig én is szeretem a Lea arcúakat.

Nagyon szép kis babácska.

Bambuc írta...

A pink serpenyőszerűség szerintem egy nagyító, tudod, az ujjlenyomatokhoz:-)

martimez írta...

Gondoltam én is , hogy talán az , vagy önvédelmi serpenyő :)

Orsi írta...

Örülök, hogy kedvet kaptál a fotózáshoz:) Nagyon csinik a babáid. Ennek a kém csajszinak nagyon tetszik a haja.