2015. május 16., szombat

Barbie Style Nikki ...

A barna bőrű babák is nagy kedvenceim , volt egy olyan mohó és elhamarkodott gondolatom , hogy összegyűjtöm mindet  ebből az Artsy/Nikki/Christie  lányból ( a lányom szerint latin-amerikai bejárónő ) , már tudom , hogy amit nálunk kapni lehet , és ami valójában megjelenik az nagyon távol áll egymástól. Bár ez a kiadás a Müllerben kapható volt , mégis az Ebay-ről szereztem be egy kedvezőbb alkalommal. (mert amikor észbe kaptam , akkor már nálunk elfogyott)
 Azt gondolom , eleve kevesebb babát készítenek csoki változatban  , hogy aztán aranyárban tudják adni . Pl . egészen véletlenül a glitteres kreatív Barbie  készletet megtaláltam AA változatban , és tízszer drágábban az Ebay-n.Miért  nem ebből csinálnak sokat ??? Szerintem cuki.
 Nála nem zavar a dupla szempilla , és nekem bájosabb , mint az "Álomházas" változat...amin azóta is tépelődöm , megvegyem-e vagy ne.
 A szerelése elég fiatalos , lendületes , végül is tetszik , kár hogy műanyag az ékszer és a kiegészítők, ...bár a táska ennek ellenére nem annyira csúnya(mint máskor )
 Felirat nélkül még jobb lenne , legalább vették a fáradságot  a csatok kiemelésére.
 Imádom , hogy ilyen életvidám , árad belőle a jókedv.
 Ők is nagyon tetszenek , ha látjátok sikítsatok!!!









3 megjegyzés:

Nőszirom írta...

Nagyon szép a barna bőrű babád, és a többi is. Nekem is nagy kedvenceim közé tartoznak. Remélem mihamarabb sikerül bővítened a létszámukat.

Fricskamacska írta...

A sötétebb bőr egy időben mániám lett, mert feltűnt, hogy alig van ez a típus nálunk. Azóta felszaporodtak, ők is gyönyörűek, és különlegesek. Jó látni nálad is a szépségeket!

martimez írta...

Még mindig nagyon kevés , szerintem :)
5-6 fős bandában ( Barátnők) jó ha egy sötétbőrű van , de sokszor inkább nincs .
A régebbi 10-20 éves , vagy régebbi kiadásoknál is nagyon drága ritkaságok ezek az AA csajok , sajnos .