2015. február 11., szerda

Barbie kanapé és csillám stúdió...

Első pillantásra  nagy lehetőséget láttam ebben a B bútorban ,  és viszonylag olcsó is volt  , gondolom nem csak nekem tetszett... ezért fordulhatott elő , hogy elkapkodták  és majdnem lemaradtam róla . A takaró és a párna egy borzalom , de ezért kerülhetett annyiba  ( 2690 ), amennyibe ...és végül is nekem  jó:)
Szeretem a kihívásokat, remélem nemsokára egy sokkal szebb kanapét mutathatok.
 Még nem annyira kényelmes , de jó nagy .

Ez a kis kreatív cucc még a  karácsony előtti akciózás során keltette fel az érdeklődésemet ,  de csak most próbáltam ki , és remekül szórakoztam :)
Igazán nagyszerű ajándék lett volna karácsonyra  minden babázós kislánynak , hát még nekem :)
 ...azért a lányomnak is hagytam egy fehér pólót, hogy kipróbálhassa , bár ő nem annyira lelkes mint én . Mivel még maradt egy csomó csillám , és a gyári ragasztós sablon szinte mind elfogyott , ezen is agyalok , hogyan tudok saját sablonokkal feltúrbózni  sk  ruhadarabokat...és ha lesz mit , mutatom .
 A Játékneten videón is meg lehet nézni a díszítés folyamatát :
http://www.jateknet.hu/barbie-csillam-studio-43991











6 megjegyzés:

Barbietrend írta...

Ez a csillám dekorálás csúcs szuper, és nagyon tetszik amiket készítettél! Mennyire tartós a végeredmény szerinted?

martimez írta...

Elég jól rajta maradt , egy nagyon kevés potyogott róla (még frissen ), de nem vészes , gondolom , akinek nem jutott ragasztó .
Mosni nem fogom .Most az ujjammal simogattam , nem esett le semmi...
azóta már találtam egy hasonló műszálas "habselyem " anyagot, jól sikerült azon is , még ki fogom próbálni pamuton...de szerintem azon is jó lesz.

martimez írta...

Thanks , Marta

Névtelen írta...

Nagyon jó ez a csillámos kreatív szett! :O

Eye írta...

Nem azért, hogy szembemenjek a csillámos árral, de nekem meg éppen a kanapén akadt meg a szemem, hogy milyen klassz ezzel a rácsos támlával! Tényleg csak új ágynemű kell neki, és jolly joker darab. Hétköznapi és „elvarázsolt” környezethez, babákhoz is egyaránt használható.

A magam részéről csak mostanában kezdem értékelni a jóféle bababútorokat, hogy nemrég beruháztam egy érdekes készletbe, de pszt ;)

Névtelen írta...

Blogodat most elolvasva egy halom emlék tört rám, mikor még kislányként én is Barbie babával játszottam. Volt babaházam és benne sok bútor, meg konyhabútor is. A barbies kanapé is nagyon tetszik, főleg az a színes virágos takaró rajta. Most a kanapéról jutott eszembe, hogy holnap jön meg a várva várt kanapénk, hasonló, mint ami ebben a cikkben is található. http://lakberinfo.hu/lakberendezes/haloszoba/2015-03-30-helytakarekos-kinyithato-kanapek-mindennapos-alvashoz/ Állítólag nagyon kényelmes és praktikus, Barbie is biztosan örülne egy ilyennek.