2014. december 24., szerda

"T I M G U N N " Barbie -kollekció...

...újragondolva   .
A két ruhátlan hölgyet Mónitól kaptam . ( nagy örömömre ő nem halmozza az élvezeteket :)
 A szöszi egy"   City Shopping "Barbie, (kép lent ) , a barna lány egy hibrid , a feje egy Tim Gunn Barbie , a test valószínűleg Integrity Dynamit Girl . Van egy kis eltérés színben , de  nem annyira feltűnő , én nagyon örülök neki , hogy egy "mozgalmas " csajszi lett így belőle :)
Mikor kutakodtam a kiléte felöl , akkor néztem meg jobban ezeket a kombinálható klassz , TG rucikat, és arra gondoltam , ha lenne hasonló anyagom, megcsinálnám.
...aztán  a turiban megtaláltam ezt a fekete-fehér -barna selyem anyagot ( pucérkák mögött ), akkor villant át az agyamon , hogy én nem is szeretem a citromsárgát , és nincs is ilyen anyagom , babacipőm , bőröm ...de a barnát .( és szinte minden földszínt  )meg imádom...így ebből varrtam pár cuccot , még nem vagyok készen az ékszerekkel és táskákkal , addig amit éppen  találtam , azokat használtuk.Itt van a két csini  TG baba , és külön  ruhaszetteket is terveztek nekik.Bevallom a lakk kabát nagyon tetszik, azt még nem tudtam megcsinálni , és a blézert is későbbre  tervezem  megvarrni , barnából...


 City Shopping Barbie :

Ez a szőke LBD ( "kisfeketeruhás" Barbie Basic ) lány nagyon hasonlít TG szőkéjére (talán testvérek ) , a  fekete csipke blúz egy régebbi Momoko felső, (sk), ...a fehér is saját készítésű.
Bevallom nekem egyre jobban megtetszett ez  az első nekifutásra állatmintás selyem anyag  ,  de aki varrt már műselyem anyagot , annak nem kell magyarázni , hogy mi a nagy helyzet...nem könnyű!!
!
 A fekete egyenes szoknya nem most készült, a gatyó  pedig a "farmeros" Barbie csajszik közül az egyiké...
A barna csaj inkább pulóveres , nem kedveli a lakk cuccokat , ezért  finom gyapjú pulcsit kért inkább :)  a selyem topjához.
A kreol lány kapott egy szőrmekabátot (nem én varrtam ), mert a csipketopban fázott. ..(.és hogy legyen már egy igazi kabát is  a képeken ...)


 A shoppingoló lány sem akart kimaradni a bemutatóból, az ő ruháit nem én varrtam, csak a harisnyát....jó nagy táskákkal,indul el "vadászni " a bevásárlóközpontba .

 ...egy lány a szomszédból , szintén  malaclopóval...

Talpig selyemben  ...így egy kicsit hétköznapibb...
...egy kis csillogással ,  alkalmibb ...

6 megjegyzés:

csevi írta...

Mond ezek a táskák nem kulcstartók voltak? Viszont az a szőrme kabát irtó jó! Nekem is van egy kiszabott szőrmém, csak valamiért félre dobtam.

csevi írta...

Amúgy gyönyörűek a lányok! Én még meg sem varrtam az eredetijüket. Most egy kicsit elfantáziátlanodtam. Meg idő idő idő.

martimez írta...

A táskák a FR babáké. ..
...időt kellett volna kérni a Jézuskától :)

Névtelen írta...

Én is imádom az olyasmi ruhákat, amelyek téged is inspiráltak ezeknél a ruháknál.
Nem mellesleg, a te ruháid is nagyon nagyon jók lettek! <3

martimez írta...

Köszi :)

Névtelen írta...

Cool, középtájt a szőke-fekete-barna páros különösen. így szolid de izgalmas fekete-fehérekben akár egy visszafogottabb szilveszteri partiról is érkezhettek volna. :)