2013. október 29., kedd

Hamupipőke lánya...

... azaz Ever After High Ashlynn Ella 
 Ma kaptam meg , pucéron felékszerezve...és nagyon elégedett vagyok , megkockáztatom azt a kijelentést , hogy sokkal jobb anyagból van a teste mint a MH-nak, feszesek az ízületek...klassz hozzáérni.
A haja nem marad így ,( csak gyorsan lefotóztam, hogy lássátok milyen), különben hogy öltöztetem fel a csajt , aki épp  most szalad ki az egyetemi könyvtárból laptoppal a kezében...ami még persze nincs is :)
A  fülében cipő alakú fülbevaló van , az ujján meg galamb alakú gyűrű...nem szeretem ezeket a (bocs , számomra ) felesleges , mű cuccokat, de el kell ismerni, ügyelnek a részletekre. A ruha sincs még igazán kész , és nem is neki szántam ( összeolvad a haj és a test színével, nem neki való ! ) ,hanem egy MH-nak...csak felpróbálta, jó lesz neki is ez a méret.

8 megjegyzés:

Jelly Jamm Roli írta...

Tényleg szép Ashlynn,de amúgy Hunter is más egy kicsit mint a fiú MH babák.

csevi írta...

Hol vetted meg Csipkerózsát? Mert hogy írtad meztelenül kaptad.

Márta írta...

Az Etsyn vettem ezt a babát és csak őt láttam pucéron...mondjuk nekem a kiegészítők meg a ruha inkább útban vannak , a meglévőktől( MH ) is szívesen szabadulnék, de még az is lehet, hogy kisorsolom .

Bambuc írta...

Nagyon szép babácska! A haja különösen tetszik. Jól fésülhető?

Márta írta...

Jó minőségű a haja, a színe nekem is nagyon tetszik, már megmostam , sima és jól fésülhető lett . Majdnem a térdéig ér most.

Unknown írta...

Szia! Szeretném kérdezni ilyen babát hol lehet venni és mennyiért ? :O

martimez írta...

A Vaterán láttam már ezeket , meg az Apródon. pl:
http://jatek.vatera.hu/babazas_jatekbaba/barbie_tipusu_babak_kiegeszitok/egyeb/ever_after_high_raven_queen_mattel_1818149780.html

Hegemony77 írta...

Csini!