2013. október 16., szerda

Ever After High babák

...ha ilyet láttok a boltokban , sikítsatok egyet !
...talán karácsony előtt lesz nálunk is .

:D
A MH babák után egy kicsit furcsák nekem, a kis , világgámenős gombóc jut mindig eszembe ha rájuk nézek (na ez nem jelenti azt, hogy nem kéne, csak savanyú a szőlő )
Ezek a csajok meseszereplők leszármazottjai , talán az "Őrült kalapos" nem olyan ismert nálunk, a lila-kék hajú csaj az ő lánya, a többit kitaláljátok , vagy annyira nem is egyértelmű, azért leírom, sorban  :Csipkerózsika, Hófehérke , Királyné (a gonosz)...és  a Kalapos  lánya. Egy kicsit eltér a testük a MH-tól. engem ezért is érdekel, megvan az izgalmas ,"karcsú" kanyar a testben , de nem annyira vékonyak ( jobb varrni nekik ) , és ugyanolyan mozgékonyak. A neten vannak összehasonlító képek, de nem lopok többet, majd mutatom, ha lesz saját kép (?)



A telihold-pofikkal még barátkoznom kell , nem olyan dögösek szerintem, de nem is ez  a cél egy  hercegnőnél . Már őket is átpingálták páran, de nem olyan jók mint az MH kreálmányok.
Egy ilyen ( pucér ) "Hamupipőke" gyereket talán tudok mutatni nemsokára :)

5 megjegyzés:

csevi írta...

Nekem csipkerózsika lánya kell. Vaterán van! Mostanában én is ezeket bámulom. Nem tévében.

martimez írta...

A lányomnak is ő a kedvence, de babát már nem kér ...
Találtam a neten egy képet Piroska lányáról, nekem ő tetszik legjobban, gyönyörű kék szeme van.De árusnál még nem láttam.

Jelly Jamm Roli írta...

Nem tudom mikor jönnek Magyarországra, de nekem nagyon tetszenek. Amúgy láttátok már a Blondie babát? nagyon szép *.*

martimez írta...

Szép szép ,de nekem Piroska lánya a kedvenc, habár most már hamupipő lánya is a szívemcsücske :)

EAHFAN írta...

Nekem meg személy szerint a legjobban Apple White (Hófehérke lánya) és Lizzie Hearta (a Szívkirálynő lánya) tetszik a legjobban ;) amúgy a bolond kalapos az Alice Csodaországban című meséből ismert...