2013. január 6., vasárnap

SOS...Silkstone Barbie konty :)))

Oldalra teszem fel a képet, mert a bejegyzésben nem enged. Segítsetek nekem !!!
Nagyon szeretem ezt a babát , de nem tudom öltöztetni, pedig annyira jó fotózni...Eladni végül is úgy sem akarom...szerintem soha. Akkor..

A picasara sem tudom felrakni, nem tudom mi történt ?

na ide tettem pár képet a babáról, még a kötött kosztümhöz is túlzás ez a haj, meg a cucc benne, még a tiarát sem mertem kivenni a  jóváhagyásotok nélkül :)

4 megjegyzés:

Bambuc írta...

Nagyon szép, de szeretnék én is egy ilyet! Nagyon klassz ruhákat készítenek ehhez a babához, gyárilag. Tényleg olyan extra finom anyagból van a teste?

bambuc/bababolond

Hegemony77 írta...

Nagyon szép baba! A mi új FR2 lányunk haja is ilyesmi volt. Én szétszedtem, volt benne 4 gombostű rögzítésként, és 3-szor megmostam a haját, mire a hajlakk kijött belőle! Szerintem ess neki bátran, de arra számíthatsz, hogy a feje búbján kispórolták a hajat, de ami van körülötte, az elfedi a hiányt...

csevi írta...

Móninak igaza van. Viszont úgy utálom, hogy feltalálták a fésülhető babát aztán még is frizurához igazított haj spórolást készítenek, míg a fejbőr le van festve a haj színére. Én eddig minden baba hajat szétszedtem eddig. Fogj hozzá bátran.

martimez írta...

Köszi, kezdek felbátorodni.
Csevi:ezt a babát 2-3 éve vettem itt Pápán a "Minimax" Játékboltban, ami azóta be is zárt, volt 2 gyűjtős baba nagyon sokáig és drágán a kirakatban, senkinek sem kellett, aztán én megláttam a menyasszonyt(sajnos a másik volt a szebb ! ) féláron, gyorsan megvettem, és ezt a silkstonet akkor kérték el valahonnan , és még volt belőle több...teljesen más mint a többi baba, még a Momokó és a Blythe teste sincs ilyen jó anyagból, bár ők meg pózolásban jobbak...