2012. december 21., péntek

Ajándék Mónitól

Már régóta  szerettem volna ezekből a vidám, színes vállfákból, Móni meg is ígérte, hogy  ha   legközelebb gyurmázik,  én is kapok. Nem csak vállfákkal lepett meg szokás szerint   , klassz ruhák is voltak a borítékban. A lányok izgatottan pózolnak a félkész baba konyhában...(még nem akarom mutatni, de máshol még nagyobb a felfordulás...)
MH pöttyös felsője és  és a villantós ,cirmos pulcsi saját, a többi cucc mind ma jött.
Köszi!!!


4 megjegyzés:

Hegemony77 írta...

Szívesen!
Látom mindenkinek jutott valami! A picurka póló a kis Blythe-re jó :))

martimez írta...

Igen...pedig szívesen felkapták volna azt a kis dilismadaras pólót is a nagylányok ...a kicsi babák meg még nem kaptak észbe...

Unknown írta...

Szia! ne haragudj, nem tudom, hol lehet neked külön levelet írni ( már ha ilyet lehet blogokon, nem értek hozzá még:D).. először is nagyon szép babáid vannak, és gyönyörű ruhákat varrsz nekik:) a kérdésem az lenne, hogy milyen/melyik túrkálókból tudsz eredeti Barbie babákat szerezni? 200 Ft-ért úúú igazi álom lenne találni:D most vörösre vadászok éppen!

martimez írta...

szerdán és szombaton van bolhapiac Pápán,( mostanában nem is voltam)...itt sem mindig lehet kapni olcsón barbie-t, nekem 700-ért már nem is kéne. Szóval én is csak ritkán jutok el, mert korán kell kelni ...néha a turkálóban is van ilyen baba itt Pápán, ott kilóra van a játék, ,de ritkán van jó cucc,, de akkor egyszer kifogtam...oda is már régen mentem.A Vaterán és a Teszveszen sokan találnak jó babát, én nem vásároltam még ott.