2012. november 6., kedd

Divastarz 2

Már talán több mint egy éve, hogy egyik fazekas barátnőm találta nekem ezt a babát a vörös mellé barátnőnek   ( és azt szintén ő vette meg a bolhapiacon ), de az unokának nagyon tetszett a beszélő, nevetgélő  szőkeség, nem  eresztette el , csak mostanában került hozzám.
Van  még sötétbarna bőrű leányzó is ebből a "földönkívüli" sorozatból  , jó lenne  azt is megszerezni, már úgy megszoktam őket, de nincs sok esély rá...ha valaki látná...szóljon.

 ...neki is lesz egy másik szeme...na jó, kettő :)




6 megjegyzés:

Hegemony77 írta...

Tényleg van valami ebben a babában, amitől olyan kedves. És ha újrasminkeled, biztosan szép lesz, bár már most is az. És csinos az a kis ruha a másikon :))

martimez írta...

köszi :)
Én is kedvesnek látom .

Névtelen írta...

Szia! Olvastam a blogodban erről a babáról, és most láttam egyet.Megmutatom, bár lehet hogy nem lesz érdekes, mivel ő is fehér-szőke.
Nagyon szeretem olvasni a blogodat, jók a képek is, én pedig szintén érintett vagyok babaruha készítgetésben:)most ez az egyes számú hobbim éppen.További minden szépet a babákkal és ruhákkal:)
üdv,Zita-egy másik babaruha kuckóból
http://jatek.vatera.hu/babazas_jatekbaba/barbie_tipusu_babak_kiegeszitok/barbie_es_csaladja_mattel/3db_ritka_mattel_barbie_baba_eredetiek_1667205299.html?cod=1667205299&obd=2

martimez írta...

Köszi szépen, hogy észrevetted és szóltál :)
Azt hiszem már csak a csokira hajtok, bár ez nem pont az a szőke, ami nekem van. Nem sokat nézelődtem még itt, de majd én is lesem.

Névtelen írta...

Minden nap nézem az oldalt és várom már az új bejegyzést!!!

Névtelen írta...

Minden nap reménykedve nézem az oldalt de sajna még mindig november 6.