2012. február 22., szerda

Fashionistas Raquelle ...


Most egy kicsit jobban ráérek, és már nagyon régen írtam ide... ezért jó sok képet mutatok Emma új babájáról...A lányomnak először nem ez tetszett legjobban (persze mikor ez már megvolt ), hanem a párducruhás ,világosbarna hajú, de az a csaj nagyon furcsa volt közelről )
...még hogy nem a ruha teszi a "babát" ...megfigyeltem, Emma a ruha alapján választana első körben, és nem érdekli, hogy fekete hajút ritkán lehet kifogni, és nem számol azzal sem , hogy az anyja olyan ruhát varr egyébként is neki,( ha lesz ideje ) amilyet csak akar,és a Spárban nem árulnak...
:D
100 ft volt ez a műanyag, és nem igazán szép szék a piacon, de nem akartam üres kézzel hazajönni a vadászatról... hoztam !
:)

Kifejezetten jól sikerült ez a baba szerintem... főleg ahhoz képest, hogy csak bemegyek az Interspárba, és ott leveszem a polcról... nem is volt drága, (baba+2 váltás ruci=4ezervalamennyi )
:D

...hamar barátnők lettek az otthoni izgő-mozgó , divatkedvelő csajokkal.
...szeretem ezeket a babákat mert olyan kifejezőek tudnak lenni, vagy csak nekem ?
A régebbi Barbie-k nem tudnak így ellazulni...és nem csak az öltözködésben :)
...ez az eredeti cucca...
Ilyen klasszul néz ki a doboz is ...

3 megjegyzés:

Luna írta...

Jó újra felőled hallani! :)

Nagyon szép babát találtatok!! :)
Még Őt nem láttam eddig egy boltban sem... mondjuk Sparba nem járok, de lehet hogy érdemes lenne időnként beugrani... ?

Helyes kis csapat jött össze nálatok :)

Remélem most már többször írsz majd :)

martimez írta...

Köszi, nagyon kedves vagy .
Nálunk is csak ezt az egyet láttam , és a régebbi kiadásúak között nem is volt ez a fazon.Igazából azért rohantam én is el, mert a Pécsen tanuló lányom látott új MH babákat az ottaniban...hát nálunk nem volt se új, se régi... de kárpótoltam magunkat :)

Hegemony77 írta...

Csinos!