2011. november 6., vasárnap

Turis szerzemény:

Ez a baba elém ugrott a közeli turiban, így 200 Ft-ért tovább nő a vörös hajszálak sűrűsége otthonomban...lehet,hogy a vörös hajú babák a gyengéim?
Régebben rengeteg baba volt a boltban, mikor még nem érdekeltek, csak a különleges anyagok . Amióta keresem az újabb áldozatokat kipofozás céljából , azóta persze nem volt. Most is csak ketten voltak, egy hidrogénezett szőke, söprűnek látszó hajú, agyon firkált, megrágott...meg ez a kis cuki.
Voltak képek fürdő és fodrászkodás előttről, de valahogy elvesztek, nem igazán boldogulok az új számítógéppel .
Egy kicsit kócos volt, de még a boltban láttam két eredeti gumit a baba hajában, ezért sejtettem, hogy rendbe lehet hozni.Ja, és egy undorító műszálas KOSZ-tüm volt rajta . Először megmostam, majd forró és jeges vízben sokkoltam a rakoncátlan tincseket. A végén balzsammal is leápoltam, nagyon könnyen ki lehetett fésülni úgy, hogy közben benyomtam a meleg víz alá, mialatt bontogattam a kócokat. Már beszereztem egy nagyítót, így mindjárt arra gondoltam, nekiesem majd otthon acetonnal, de a fürdő után meggondoltam magam, mert így is tetszik a pofikája. A hajából sem vágtam egyelőre, talán majd később.A könyökénél mozgatható, bár nem annyira, mint a" Fashionistasok"...



...azért tudunk mi is pár figurát :)
...Oóóó, milyen selymes!
:D


Ezt még látnotok kell :

Ez is egy Midge (ez egy keresztnév, gondolom) 1965-ből.
Szerencsém, hogy nem ő ugrott elém, tuti szívinfarktus :)

4 megjegyzés:

Hegemony77 írta...

Sejtettem én, hogy nem ilyen szép állapotban vetted :)

Fricskamacska írta...

Őrült szerencséd van, hogy bagóért vetted!! Az én Midge babáim ára ilyen volt: 30évesnek kinéző:1500ft Zöld szemű:1700; szürke szemű:1700 Kék szemű:8000 (igaz hozzá volt poci, kisbaba, és a babához mindenféle cucc :-)

martimez írta...

MIlyen az a 30 évesnek kinéző ?

Fricskamacska írta...

http://barbiegyujtok.blogspot.com/2012/03/30-eves-barbie.html martimez, itt megnézhed :)